Onderhoud verbandkofferLohuis Medical controleert en onderhoudt uw EHBO & BHV materialen. Wij vullen uw verbandkoffers bij volgens de laatste richtlijnen van het Oranje Kruis, hiermee ontzorgen wij u van deze taak. Naast de verbandkoffers controleren we ook direct de AED of eventueel andere zaken.
 
Wat houd het onderhoud van onze verbandmiddelen in?
Dit bepaald u natuurlijk geheel zelf. Sommige klanten laten hun materialen 4 keer per jaar controleren, sommige 2 keer maar de meeste klanten laten het een keer per jaar door ons onderhouden.
 
Wij kijken naar de inhoud, of de juiste hoeveelheid en de juiste materialen er nog inzitten en we kijken naar de houdbaarheidsdata van de producten. Daarnaast kijken wij ook of de verbandkoffer er schoon en netjes uitziet.
 
Wat zijn de kosten voor het onderhoud van de verbandkoffers?
Voor het controleren van de verbandkoffers brengen wij € 15,- per verbandkoffer in rekening, dit is exclusief bij te vullen materialen en de BTW. Heeft u meer dan 5 verbandkoffers, dan zijn de controlekosten € 75,- exclusief bij te vullen materialen en BTW. Bij 20 of meer verbandkoffers brengen wij € 100,- exclusief bij te vullen materialen en BTW in rekening.