Eerste Hulp aan KinderenOuders, gastouders, grootouders en begeleiders kunnen voor situaties komen te staan waar ze zich geen raad mee weten. Immers een ongelukje zit in een klein hoekje. Lohuis Medical biedt daarom EHAK (Eerste Hulp aan Kinderen) aan. Tijdens deze laagdrempelige opleiding leert u omgaan met de meest voorkomende kinderongevallen.
 
Duur training:
De training duurt in totaal 8 uur en is zo in te delen als uzelf wilt. Bijvoorbeeld 3 avonden, 3 ochtenden, 1 dag, alles is mogelijk in overleg.
 
Examen & Certificering:
De opleiding wordt afgesloten met een toets, waarbij wordt beoordeeld of u de leerstof beheerst. Ook wordt er gelet op uw geschiktheid om in de praktijk als eerste-hulp verlener aan kinderen op te treden. Het zwaartepunt voor de toets ligt op de praktijk. De cursus wordt gegeven door een bevoegd instructeur Eerste Hulp, die tevens het praktijk examen af zal nemen. Indien u in het bezit bent van een diploma eerste hulp, ontvangt u het certificaat Eerste Hulp aan Kinderen. Dit is van belang als u bedrijfsmatig de opleding volgt.
 
Lesmateriaal:
U ktijgt tijdens de opleiding een leenboek. Als u het boek als naslagwerk mee wilt nemen dan kan het alsnog gekocht worden.
 
Kosten:
€99,95 per persoon.
Deze prijs is exclusief lunch (€10,00) en BTW.
 
 
 
Ook bieden wij de herhalingstraining Eesrte Hulp aan Kinderen aan. Tijdens deze vier uur durende bijscholing wordt u op de hoogte gebracht van de laatste richtlijnen op het gebied van EHAK. Tijdens de praktijkoefeningen wordt u op verschillende competenties beoordeeld.
 
Kosten:
€49,95 per persoon.
Deze prijs is exclusief BTW.