Kleine BlusmiddelenOm te weten hoe een brand op een juiste manier geblust kan worden, is het eerst van belang om te weten wat een brand eigenlijk is en hoe een brand eigenlijk kan ontstaan.

De opleiding kleine blusmiddelen is een opleiding die geschikt is voor iedereen die wil weten hoe een beginnende brand geblust dient te worden. Tijdens de 4 uur durende training krijgt u les in het ontstaan van brand, en de zaken die u dient te ondernemen bij een beginnende brand.

Duur training:
1 dagdeel van 4 uur

Toelatingseisen:
Voor deze opleiding bestaan geen toelatingseisen

Certificering:
U krijgt na positieve deelname aan de training een certificaat van Lohuis Medical. Ook bestaat de mogelijkheid voor andere certificaten. Hieronder staan de de beschikbare certificaten.

Lesmateriaal:
De training word gegevens volgens de richtlijnen van het NIBHV. Eventueel lesmateriaal krijgt u in bruikleen van Lohuis Medical, maar u heeft natuurlijk de mogelijkheid tot aanschaf van de boeken. Hand-outs, stencils en extra informatie krijgt u kosteloos tijdens de opleiding

Groepen:
De mogelijkheid bestaat om uzelf met meerderen als groep of bedrijf aan te melden. De maximale groepsgroote is 6 personen.

Kosten:
Op aanvraag