Realistisch Oefenen & Opleiden

 

Lohuis Medical is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe oefen- en opleidingsmethodes en materialen. Hierin zijn wij de laatste jaren enorm gegroeid en kunnen dit nu ook professioneel voor u organiseren. 

Wilt u ook realistische oefenen bij u op locatie voor een betaalbaar bedrag dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als het nou gaat om een agressie training of een ontruimings oefening met meerdere slachtoffers, Lohuis Medical kan het voor u organiseren. 

Hoe gaat het in zijn werk?
In eerste instantie willen wij uitgebreid weten wat de doelstellingen, faciliteiten en mogelijkheden zijn. Wij bedenken dan een origineel plan waarin deze doelstellingen allemaal naar voren komen. Met dit voorstel gaan wij met u in gesprek.

Wat zijn de kosten? 
De kosten heeft u zelf in de hand, wilt u een simpele ontruimingsoefening of wilt u een complexe oefening met meerdere slachtoffers? Dit alles is maatwerk waarbij specifiek naar de kosten word gekeken. Hoe meer facetten en hoe complexer de oefening, hoe duurder het word. 

Welke materialen en mensen kunnen er worden ingezet?
Lohuis Medical beschikt over diverse materialen en lotus slachtoffers. Hierbij kunt u denken aan kleine rookgeneratoren tot lotus slachtoffers met realistische verwondingen.