Table TopOm erachter te komen of je BHV Organisatie op orde is, of om eracher te komen hoe iedereen reageert bij een incident dient u te oefenen. 
Oefenen is vaak een grote belastiging op de gehele organisatie en is vaak gewoonweg niet mogelijk om echt uit te voeren. In dat geval is een "Table-Top" een ideale uitkomst voor u. 

Een "Table-Top" is een theoretische oefening die door een professioneel instructeur worden verzorgt. Op een plattegrond worden een aantal scenario's uitgewerkt samen met de deelnemers. Alle facetten en valkuilen zullen op een interactieve manier aan bod komen. 

Hoelang duurt een "Table-Top" ? 
Dit is afhankelijk van de wens maar normaal gesproken zijn we een dagdeel bezig. 

Voor wie is een "Table-Top" geschikt ? 
Voor alle bedrijven is een "Table-Top" een uitermate geschikte wijze om te oefenen. 

Wat zijn de kosten voor een "Table-Top" 
Dit is afhankelijk van de wensen, om hoeveel mensen gaat het? Moeten er nog plattegronden gemaakt worden? 

Zelf een Table-Top kopen? 
Wilt u als opleider of als klant graag zelf een "Table-Top" voor uw bedrijf, wij kunnen dit faciliteren. Als u een PDF of AI bestand van uw ontruimingsplattegrond stuurt maken wij er een goede en werkbare Table-Top plattegrond van. Dit drukken wij op PVC-Zeil en het word gelevert in een stevige opberg-koker. 

Tevens bestaat de mogelijkheid om onze "Table-Top" Basisset aan te schaffen, alles bij elkaar heeft u alles wat u nodig heeft om een oefening te doen. 

Wilt u meer weten? Informeer naar de mogelijkheden. info@lohuismedical.nl
Voor de Table-Top Bassisset werken we samen met EduBricks  Check de website  www.edubricks.nl