BHV HERHALING CODE95

BHV Herhaling CODE95

BHV HERHALING CODE95

Om uw praktische vaardigheden als bedrijfshulpverlener op peil te houden adviseren wij u om jaarlijks onze herhalingsopleiding te volgen. Tijdens deze herhalingsopleiding wordt uw kennis weer opgehaald en gaan we dieper in op de materie. De nadruk ligt met name op het oefenen van praktische vaardigheden zoals reanimeren en brandbestrijding. Daarnaast oefenen we de vaardigheden voor levensreddende eerste hulp.

Het herhalingsprogramma behandelt jaarlijks wisselende onderwerpen. Deze kunnen eventueel ook in overleg met u worden opgesteld.

Programma
De opleiding wordt gegeven door ervaren instructeurs die de theorie afwisselen met praktijkvoorbeelden en praktische oefeningen. Tijdens de herhalingsopleiding komen in ieder geval de volgende onderwerpen aan bod:
– Eerste Hulp
– Reanimatie & AED
– Bestrijden van een beginnende brand
– Communicatie en ontruiming

Resultaat
Aan het einde van deze BHV herhaling bent u als BHV’er weer helemaal op de hoogte van de laatste richtlijnen (NIBHV) en beschikt u weer over de meest recente vaardigheden om uw taken als BHV’er effectief te kunnen uitvoeren.

Examen
Alle geslaagde deelnemers ontvangen onze eigen veiligheidspas. Deze is één jaar geldig. De geldigheid kan verlengd worden door elk jaar de BHV Herhalingsopleiding te volgen.

Aantal deelnemers
Maximaal tien deelnemers. Onze werkwijze met kleinere groepen is één van onze kwaliteiten. Door kleinere groepen is er meer aandacht voor de individu, de interactie met de instructeur is groter en het leerrendement hoger.

Locatie
– Trainingscentrum Lohuis Medical in Oldenzaal als open inschrijving
– Uw eigen locatie (incompany opleiding)

Incompany opleiding

De BHV herhalingsopleiding liever op uw bedrijf? Geen punt, onze instructeur komt bij u langs. U zorgt voor de koffie, wij voor de rest. Vanaf zes deelnemers kan het al interessant zijn om te kiezen voor de incompany opleiding. Vraag snel een offerte aan!

BHV Herhaling CODE95
Duur opleiding Eén dag van 09.00 tot 17.00
Certificering Lohuis Medical
NIBHV (optioneel)
Code95
Toelatingseisen Geldig BHV Basis diploma
Kosten € 179.95 per deelnemer

exclusief BTW
exclusief CCV Kosten
Inclusief lesmateriaal, diploma,
lunch en koffie/thee/water/fris

Wij werken zonder gedoe voor onze partners: