Eerste Hulp bij Sportongevallen (NGS)

Deze module is bedoeld voor eerstehulpverleners die assisteren bij sportevenementen en voor eerstehulpverleners die actief zijn binnen een sportvereniging of op andere wijze zijn betrokken bij sporters

Certificaat
Het certificaat Eerste Hulp bij Sportongevallen is nuttig voor eerstehulpverleners die bij een sportvereniging actief zijn.

Cursus
Het certificaat Eerste Hulp bij Sportongevallen behaalt men natuurlijk niet zomaar. Daarvoor moet eerst de juiste kennis en kunde worden opgedaan. Gelukkig kan dit bij Lohuis Medical

Examen
De cursus wordt afgesloten met een toets die wordt afgenomen door een Instructeur Eerste Hulp, die in het bezit is van een certificaat Eerste Hulp bij Sportongevallen.

NGS 

De NGS (Nederlands Genoodsschap voor Sportmasseur) accrediteerd deze opleiding voor de opleiding tot sportmasseur.

Om mee te kunnen doen met de toetsing tot Sportmasseur bent u verplicht om een Reanimatie opleiding te hebben gevolgd die voldoet aan de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad.

Het hebben van een EHBO diploma is niet verplicht, maar mocht je een geldig EHBO diploma hebben dan krijg je tijdens de praktijktoetsing Sportmasseur vrijstelling voor deel 2 van de toetsing (W10).
Ben je dus niet in het bezit van een EHBO-diploma dan zal tijdens deel 2 van de praktijktoetsing W10 getoetst worden.

Duur opleiding 1 hele dag
Certificering Oranje Kruis & Nederlandse Reanimatie Raad
Kosten € 135 per deelnemer

Exclusief BTW
Inclusief lesmateriaal, certificaat,
lunch en koffie/thee/water/fris

Weten wanneer de eerstvolgende opleiding is:

Bekijk volledige agenda

Wij werken zonder gedoe voor onze partners: