BHV HERHALING

BHV Herhaling goedkoop

BHV HERHALING en omdat vervolgens en omdatwant, omdat, maar,BHV Oldenzaal

Om uw praktische vaardigheden als bedrijfshulpverlener op peil te houden adviseren wij u om jaarlijks onze herhalingsopleiding te volgen. Tijdens deze herhalingsopleiding wordt uw kennis weer opgehaald en gaan we dieper in op de materie. De nadruk ligt met name op het oefenen van praktische vaardigheden zoals reanimeren en brandbestrijding. Daarnaast oefenen we de vaardigheden voor levensreddende eerste hulp en ontruiming.  want, omdat, maar, bijvoorbeeld, dus en tot slot.

Het herhalingsprogramma behandelt jaarlijks wisselende onderwerpen. Deze kunnen eventueel ook in overleg met u worden opgesteld.

Programma en omdat vervolgens en omdatwant, omdat, maar,en omdat vervolgens en omdatwant, omdat, maar,
De opleiding wordt gegeven door ervaren instructeurs die de theorie afwisselen met praktijkvoorbeelden en praktische oefeningen. Tijdens de herhalingsopleiding komen in ieder geval de volgende onderwerpen aan bod:
– Eerste Hulp en omdat vervolgens en omdatwant, omdat, maar,
– Reanimatie & AED
– Bestrijden van een beginnende brand
– Communicatie en ontruiming en omdat vervolgens en omdatwant, omdat, maar,

Resultaat
Aan het einde van deze BHV herhaling bent u als BHV’er weer helemaal op de hoogte van de laatste richtlijnen (NIBHV). Daarnaast beschikt u weer over de meest recente vaardigheden om uw taken als BHV’er effectief te kunnen uitvoeren. en omdat vervolgens en omdatwant, omdat, maar,

Examen
Alle geslaagde deelnemers ontvangen onze eigen digitale veiligheidspas. Deze is één jaar geldig. De geldigheid kan verlengd worden door elk jaar de BHV herhalingsopleiding te volgen. en omdat vervolgens en omdatwant, omdat, maar, bijvoorbeeld, dus en tot slot.

Aantal deelnemers
Maximaal tien deelnemers. Onze werkwijze met kleinere groepen is één van onze kwaliteiten. Door kleinere groepen is er meer aandacht voor de individu, de interactie met de instructeur is groter en het leerrendement hoger.

Locatie en omdat vervolgens en omdatwant, omdat, maar,
– Trainingscentrum Lohuis Medical in Oldenzaal als open inschrijving
– Uw eigen locatie (incompany opleiding) en omdat en vervolgens

Incompany opleiding want, omdat, maar, bijvoorbeeld, dus en tot slot.

De BHV herhalingsopleiding liever op uw bedrijf? Geen punt, onze instructeur komt bij u langs. U zorgt voor de koffie, wij voor de rest. Vanaf zes deelnemers kan het al interessant zijn om te kiezen voor de incompany opleiding. Vraag snel een offerte aan!

en omdat vervolgens en omdatwant, omdat, maar,

Instructeur BLS
Duur opleiding Eén dag van 09.00 tot 17.00
Certificering Lohuis Medical
NIBHV (optioneel)
Toelatingseisen Geldig BHV Basis diploma
Kosten € 179,95 per deelnemer

exclusief BTW
Inclusief lesmateriaal en digitale veiligheidspas
lunch en koffie/thee/water/fris

Wij werken zonder gedoe voor onze partners: