HERHALING EERSTE HULPVERLENER ORANJE KRUIS

Herhaling / Bijscholing Eerste Hulpverlener (Oranje Kruis)

Tijdens deze herhaling komen alle onderwerpen van de EHBO Basis weer aan bod en wordt ook voor de nodige verdieping gezorgd. Op een leuke, leerzame en vooral praktische manier worden alle competenties weer behandeld, waarbij de nadruk komt te liggen op reanimatie & AED.

Tijdens deze bijscholing zal er ook gebruik worden gemaakt van Lotusslachtoffers die de cursus realistischer maken.  

Programma
De cursus bestaat uit drie dagdelen, ieder dagdeel zullen er andere onderwerpen aan  bod komen. Iedere cursus wordt op maat gemaakt en daarom kan er geen programma weergeven worden.

Resultaat
Aan het einde van de drie dagdelen zijn een groot aantal competenties weer behandeld en gaat u met extra kennis weer op pad. U zult nog beter voorbereid zijn en meer zelfvertrouwen hebben gekregen.

Examen
U hoeft geen examen af te leggen. Na afloop van de cursus ontvangt u een nieuw certificaat Oranje Kruis EHBO, inclusief reanimatie en AED.

Aantal deelnemers
Maximaal twaalf deelnemers. Onze werkwijze met kleinere groepen is één van onze kwaliteiten. Door kleinere groepen is er meer aandacht voor de individu, de interactie met de instructeur is groter en het leerrendement hoger.

Locatie
– Trainingscentrum Lohuis Medical in Oldenzaal als open inschrijving
– Uw eigen locatie (incompany opleiding)

Incompany opleiding
De EHBO herhalingsopleiding liever op uw bedrijf? Geen punt, onze instructeur komt bij u langs. U zorgt voor de koffie, wij voor de rest. Vanaf 6 deelnemers kan het al interessant zijn om te kiezen voor de incompany opleiding. Vraag snel een offerte aan!

Verzekering
Veel verzekeraars vergoeden een deel van deze opleiding. Zoek dit na in uw zorgverzekeringspolis

stop de bloeding Herhaling EHBO
Duur opleiding Drie dagdelen
Certificering Oranje Kruis
Toelatingseisen: Geldig diploma Eerste Hulp van het Oranje Kruis
Kosten Prijs op aanvraag

Wij werken zonder gedoe voor onze partners: