VCA (Veiligheids Cheklist Aannemers)

VCA Oldenzaal

VCA (Veiligheid Checklist Aannemers) Cursus en Examen

Met ruim 1.600.000 werkzame professionals en talloze gecertificeerde bedrijven is VCA al jarenlang de standaard binnen organisaties. Bij ons kun je de VCA cursus en examen volgen, de ideale basis om iedere dag veilig en gezond aan het werk te gaan.

Onze VCA cursus en examen, inclusief een digitaal examen, duurt slechts 1 dag. Tijdens de cursus behandelen we belangrijke onderwerpen zoals:

  • wetgeving,
  • oorzaken en preventie bij ongevallen,
  • gevaarlijke stoffen,
  • ergonomische werkplekken
  • het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM).

Onze ervaren instructeurs zorgen voor een interactieve en leerzame ervaring.

Examen

Na afloop van de cursus volgt het digitaal examen. Direct na het afronden van het examen zie je of je geslaagd bent. Bij een succesvolle afronding word je gecertificeerd door het CBEX, een erkende instantie op het gebied van VCA-certificering.

Groepsgrootte:

Bij onze cursus streven we naar optimale leerresultaten. Daarom werken we met kleinere groepen, met maximaal twaalf deelnemers. Hierdoor is er meer aandacht voor elke individuele cursist en is er een betere interactie tussen de instructeur en de deelnemers. Dit resulteert in een hoger leerrendement.

Locatie:

Onze VCA-cursussen worden gehouden op onze trainingslocatie in Oldenzaal, bij Trainingscentrum Lohuis Medical. Deze faciliteit biedt een comfortabele en professionele omgeving om te leren en te groeien.

Vol of B

We bieden twee certificeringsniveaus aan: VCA-Basis (VCA-B) en VCA-Vol (VCA-VOL). Met VCA-B toon je aan dat je beschikt over basiskennis van veilig werken. Het VCA-VOL-certificaat is verplicht voor leidinggevenden op locaties waar VCA vereist is.

 

Wil je meer informatie over onze VCA-cursus en examen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen op weg naar je VCA-certificering.

VCA cursus en examen
Duur opleiding 1 dag
Certificering CBEX (Certificeringsinstituut voor Beroepsopleiding en Training)
Toelatingseisen: Geen
Kosten € 239,95 per deelnemer

Exclusief BTW
Inclusief lesmateriaal en koffie/thee/water/fris

Wij werken zonder gedoe voor onze partners: